Giriş Kayıt
Atilla Sarar

Atilla Sarar (79)


Oyuncu

Atilla Sarar, 15 Nisan 1939 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Malkoçoğlu - Krallara Karşı (1967) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Nisan 1939
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1968 29 Dram Oyuncu    
1967 28 Macera Oyuncu 6.0 305
1966 27 Macera Oyuncu    
1965 26 Macera Oyuncu 7.1 67
1964 25 Macera Oyuncu 5.2 5
1964 25 Dram Oyuncu 6.4 12
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,802) Shameless (3,767) Bodyguard (2,348) Castle Rock (1,994) The First (1,588) Fear the Walking Dead (1,419) The 100 (1,110) La Casa de Papel (1,104) Suits (855) Friends (787)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018