Giriş Kayıt
Deep Raj Rana

Deep Raj Rana


Oyuncu

Deep Raj Rana, oyuncu.

Creature (2014), (2013) Special Chabbis (2013), (2014) Gunday (2014), (2015) Prem Ratan Dhan Payo (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Deepraj Rana | Deepraz Rana
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 4.5 286
2018 Gerilim Oyuncu 5.1 120
2018 Aksiyon Oyuncu 5.2 2,632
2017 Dram Oyuncu 5.3 303
2016 Dram Oyuncu 5.7 182
2016 Dram Oyuncu 5.7 126
2015 Aksiyon Oyuncu 6.3 9
2015 Aksiyon Oyuncu 4.7 15,032
2015 Dram Oyuncu 5.8 171
2014 Aksiyon Oyuncu 3.2 1,046
2014 Aksiyon Oyuncu 5.7 5,167
2014 Aksiyon Oyuncu 2.0 54,419
2013 Aksiyon Oyuncu 4.8 5,361
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,988

Kurşun Raja
2013 Aksiyon Oyuncu 5.0 3,036
2013 Suç Oyuncu 8.0 34,662
2012 Dram Oyuncu 6.9 2,490
2012 Korku Oyuncu 2.3 191
2011 Aksiyon Oyuncu 3.6 246
2011 Dram Oyuncu 7.2 2,969
2009 Aksiyon Oyuncu 6.5 278
2009 Aksiyon Oyuncu 5.0 196
2009 Dram Oyuncu 5.3 41
2007 Suç Oyuncu 2.8 188
2005 Biyografi Oyuncu 6.7 7,292
2003 Dram Oyuncu 5.1 1,804
2002 Dram Oyuncu 7.0 4,880
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,784) Suits (1,694) The Sinner (1,537) Shameless (1,457) La Casa de Papel (1,303) Fear the Walking Dead (1,290) Castle Rock (1,177) Bodyguard (1,164) Mayans M.C. (1,150) The 100 (1,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018