Giriş Kayıt
Sol-Mi Park

Sol-Mi Park (40)


Oyuncu

Sol-Mi Park, 03 Ocak 1978 Güney Kore doğumlu oyuncu.

Gyeoul yeonga (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Ocak 1978
Doğum Yeri: Güney Kore
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu    
2012 34 Oyuncu    

Büyük Tacir
2010 32 Oyuncu    
2010 Oyuncu    
2009 31 Gerilim Oyuncu 6.6 376
2008 Oyuncu    
2007 29 Gizem Oyuncu 6.0 211
2005 Oyuncu    
2004 26 Komedi Oyuncu 6.9 156
2003 Aksiyon Oyuncu 7.6 203
2002 Romantik Oyuncu 8.1 631
- Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,327) Shameless (2,071) Fear the Walking Dead (1,737) Suits (1,540) Castle Rock (1,434) Bodyguard (1,292) La Casa de Papel (1,257) Mayans M.C. (1,102) The 100 (1,088) The Sinner (893)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018