Giriş Kayıt
Murat Kebir

Murat Kebir


Yapımcı, Yönetmen, Senarist, Editör

Murat Kebir, yapımcı, yönetmen, senarist, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
   
2014 Kısa Metraj 7.2 683
2012 Dram Yapımcı
Editör
3.7 157
2010 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Yapımcı
8.1 22
2005 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.8 20
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019