Giriş Kayıt
Colleen Clinkenbeard

Colleen Clinkenbeard (42)


Oyuncu, Yapımcı, Sesler

Colleen Smith Clinkenbeard, 12 Nisan 1980 Shreveport, Louisiana, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, sesler.

Evangelion: 2.0 İlerleyemezsin (2009), Meitantei Conan: Hitomi no naka no ansatsusha (2000), XXXHOLiC (2006), Munemoshune no musume tachi (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Colleen Smith Clinkenbeard
Doğum Tarihi: 12 Nisan 1980
Doğum Yeri: Shreveport, Louisiana, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 42 Animasyon Oyuncu 7.5 284
2021 Animasyon Oyuncu 7.2 821
2019 39 Animasyon Oyuncu 7.9 4,470
2019 39 Animasyon Oyuncu 7.5 6,500

Enen no Shoubouta
2019 Animasyon Oyuncu 7.6 8,077
2019 Animasyon Oyuncu 6.8 2,457
2019 Animasyon Oyuncu 5.7 378
2019 Animasyon Oyuncu 8.6 6,808
2019 39 Animasyon Oyuncu 6.5 235
2018 Animasyon Yönetmen 8.4 9,629
2017 37 Animasyon Oyuncu 6.8 2,236
2016 Animasyon Oyuncu 8.3 8,781
2016 36 Animasyon Oyuncu 7.0 1,203
2016 Animasyon Sesler 6.8 922
2015 Animasyon Oyuncu 7.4 443
2015 35 Animasyon Oyuncu 7.3 19,887
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 10,864
2014 Animasyon Sesler 8.0 4,230
2014 34 Animasyon Oyuncu 7.1 2,212
2014 34 Animasyon Oyuncu 7.6 1,283
2014 34 Animasyon Oyuncu 7.1 2,786
2014 Animasyon Oyuncu 8.1 4,223
2013 Animasyon Oyuncu 9.0 379,061

Dragon Ball Z: Tanrıların Savaşı
2013 33 Animasyon Oyuncu 7.2 25,795
2012 32 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 5.8 2,509
2012 32 Animasyon Oyuncu 6.9 16,252
2012 Aksiyon Oyuncu 8.7 6,579
2012 32 Animasyon Oyuncu 7.0 2,202

Kurt Çocuklar
2012 32 Animasyon Oyuncu 8.1 45,859
2012 32 Animasyon Oyuncu 6.0 1,216

Ejderha Çağı: Arayıcı'nın Yükselişi
2012 32 Animasyon Oyuncu 5.7 3,005
2011 31 Animasyon Oyuncu 6.9 5,137
2011 Animasyon Oyuncu 6.5 731
2011 Animasyon Sesler
Yapımcı
Oyuncu
8.8 63,811
2010 Animasyon Oyuncu 7.8 923
2010 30 Aksiyon Oyuncu 4.3 1,398
2010 30 Animasyon Oyuncu 7.4 5,536
2010 Animasyon Oyuncu 7.3 2,615
2009 Animasyon Oyuncu 7.6 1,803
2009 Animasyon Oyuncu 7.9 25,352
2009 29 Animasyon Oyuncu 6.4 488

Yaz Savaşları
2009 29 Animasyon Oyuncu 7.4 30,174
2009 Aksiyon Oyuncu 7.3 65

Evangelion: 2.0 İlerleyemezsin
2009 29 Animasyon Oyuncu 7.9 22,474
2009 Animasyon Oyuncu 7.5 3,839
2009 Animasyon Oyuncu 9.1 171,273
2009 Animasyon Oyuncu 8.2 19,430
2009 Animasyon Oyuncu 6.7 161
2009 Animasyon Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 74
2008 Animasyon Oyuncu 6.9 435
2008 Animasyon Yapımcı 7.7 8,350
2008 Animasyon Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 13,324
2008 Animasyon Yapımcı 6.5 313
2008 Animasyon Oyuncu 6.6 274
2008 Animasyon Oyuncu 7.1 2,040
2008 Animasyon Yapımcı 7.9 4,575
2008 Animasyon Oyuncu 6.8 516
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 301
2008 Animasyon Oyuncu 7.7 4,326
2008 Animasyon Oyuncu 7.0 886
2008 Animasyon Oyuncu 5.9 748
2007 Animasyon Oyuncu 7.7 11,981
2007 27 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
7.8 272
2007 Animasyon Oyuncu 8.7 198
2007 Animasyon Oyuncu 8.7 897

Evangelion: 1.0 Yalnız Değilsin
2007 27 Animasyon Oyuncu 7.6 24,960
2007 Animasyon Oyuncu 7.6 187
2007 Animasyon Oyuncu 8.2 12,029

Vexille
2007 27 Animasyon Oyuncu 6.8 7,749
2007 27 Animasyon Oyuncu 5.0 47
2007 Animasyon Sesler
Yapımcı
8.0 14,098
2007 Animasyon Yapımcı 7.1 547
2007 27 Animasyon Oyuncu 6.8 271
2007 Animasyon Oyuncu 7.1 547
2007 27 Aksiyon Oyuncu 6.2 884
2007 27 Animasyon Oyuncu 6.8 1,788
2007 27 Animasyon Oyuncu 5.2 50
2007 Animasyon Yapımcı
Sesler
8.1 2,223
2006 26 Dram Oyuncu 7.7 4,052

Ghost Train
2006 26 Korku Oyuncu 4.9 887
2006 Animasyon Oyuncu 8.2 10,497
2006 Animasyon Oyuncu 7.0 76
2006 Animasyon Yapımcı 7.8 2,074

Gümüş Saçlı Agito
2006 26 Animasyon Oyuncu 6.3 4,728
2006 Animasyon Yapımcı 6.8 818
2006 Animasyon Sesler
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
7.3 1,317
2006 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
7.6 1,938
2006 Animasyon Oyuncu 7.4 1,522
2005 25 Animasyon Oyuncu 7.7 241
2005 25 Animasyon Oyuncu 5.6 86
2005 Animasyon Oyuncu
Yapımcı
Sesler
6.4 269
2005 25 Aksiyon Oyuncu 6.8 12,703
2005 25 Animasyon Oyuncu
Yapımcı
7.1 697
2005 25 Animasyon Oyuncu
Yapımcı
6.6 259

Metal Simyacı: Şamballa Fatihi
2005 25 Animasyon Oyuncu
Yapımcı
7.3 11,665
2005 Animasyon Oyuncu 6.8 393
2005 Animasyon Oyuncu 7.1 2,786
2005 Animasyon Oyuncu 7.8 4,102
2005 Animasyon Yapımcı    
2005 Animasyon Oyuncu    
2005 Animasyon Oyuncu 6.8 446
2004 Animasyon Oyuncu 7.0 126
2004 Animasyon Oyuncu 7.6 4,210

Metal Simyacı
2003 Animasyon Oyuncu
Sesler
Çeşitli
8.5 71,929
2003 Animasyon Oyuncu 7.6 413
2003 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
6.8 354
2002 22 Animasyon Oyuncu 5.5 253
2002 22 Animasyon Oyuncu 7.8 3,319
2001 21 Animasyon Oyuncu 7.6 2,508
2000 20 Animasyon Oyuncu 7.5 2,642

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.9 129,186
1999 19 Animasyon Oyuncu 6.6 287
1999 19 Animasyon Oyuncu 7.5 2,570
1998 18 Animasyon Oyuncu 7.1 425
1998 18 Animasyon Oyuncu 7.3 2,600
1998 Animasyon Oyuncu 7.5 498
1997 17 Animasyon Oyuncu 6.4 2,513
1997 17 Animasyon Oyuncu 7.4 3,127
1996 16 Animasyon Oyuncu 6.8 605

Dedektif Conan
1996 Animasyon Oyuncu 8.5 13,620
1996 Animasyon Oyuncu 6.8 23,071
1993 13 Animasyon Oyuncu 7.1 6,320
1989 Animasyon Oyuncu 8.8 80,921
1986 6 Aile Oyuncu 6.9 2,179
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023