Giriş Kayıt
Beyza Basar

Beyza Basar


Oyuncu

Beyza Basar, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (25)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1974 Oyuncu 4.6 36
1974 Oyuncu    
1973 Erotik Oyuncu    
1973 Oyuncu 4.9 53
1973 Oyuncu 5.5 12
1971 Macera Oyuncu 6.2 6
Dizi Altyazıları
True Detective (4,750) Shameless (3,738) Vikings (2,101) Inside No. 9 (1,650) Counterpart (1,491) Project Blue Book (1,334) The Blacklist (1,208) Arrow (1,184) The Flash (1,146) This Is Us (763)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019