Giriş Kayıt
Jack Ryan

Jack Ryan


Oyuncu

Jack Ryan, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Suç Oyuncu 7.1 1,788
2006 Dram Oyuncu 5.1 4,275

Hınzır Dadı
2005 Komedi Oyuncu 6.8 31,193

Colour Me Kubrick
2005 Komedi Oyuncu 6.2 6,033
1996 Suç Oyuncu 7.4 2,015
Dizi Altyazıları
True Detective (3,620) The Flash (2,499) Vikings (2,172) Shameless (2,137) Star Trek: Discovery (1,841) Project Blue Book (1,731) Inside No. 9 (1,616) Counterpart (1,604) This Is Us (1,209) The Big Bang Theory (1,105)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019