Giriş Kayıt
Mark Valdez

Mark Valdez


Mark Valdez,

The Nanny (1993), Mad About You (1992), Constantine (2005), Kimlik (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pirana 3D
2010 Komedi Taşıma Bölümü 5.5 79,257

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Taşıma Bölümü 5.2 65,841

Tatil
2006 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 208,297
2006 Komedi Taşıma Bölümü    
2006 Dram Taşıma Bölümü 7.6 18,722

Lanet
2005 Komedi Taşıma Bölümü 5.0 28,110
2005 Dram Taşıma Bölümü 7.0 265,739
2003 Aksiyon Taşıma Bölümü 8.1 859,549

Kimlik
2003 Gizem Taşıma Bölümü 7.3 201,263

Hesaplaşma
2002 Suç Taşıma Bölümü 6.6 18,423

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.3 613,420

Günahkar
2001 Suç Taşıma Bölümü 7.3 68,624

Sessiz Ve Derinden
2001 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 137,692

Küçük Kardeşim
1999 Animasyon Taşıma Bölümü 5.9 109,321

Şehirli Züppeler 2
1994 Macera Taşıma Bölümü 5.4 15,782
1993 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 32,465
1992 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 17,759
Film Altyazıları
Upgrade (9,161) Deadpool 2 (5,971) Tag (4,112) Avengers: Infinity War (3,250) Skyscraper (3,040) Adrift (2,462) The Endless (1,849) Down a Dark Hall (1,460) Ah-ga-ssi (768) Bad Samaritan (669)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,686) La casa de papel (2,067) The 100 (1,851) Better Call Saul (1,480) Yellowstone (1,333) Suits (1,143) Vikings (1,048) Friends (1,033) Westworld (1,021) Black Mirror (961)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018