Giriş Kayıt
Mark Valdez

Mark Valdez


Mark Valdez,

The Nanny (1993), Mad About You (1992), Related (2006), Constantine (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pirana 3D
2010 Komedi Taşıma Bölümü 5.4 80,340

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Taşıma Bölümü 5.2 67,614

Tatil
2006 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 216,645
2006 Komedi Taşıma Bölümü 7.7 739
2006 Dram Taşıma Bölümü 7.6 18,891

Lanet
2005 Komedi Taşıma Bölümü 5.0 28,543
2005 Dram Taşıma Bölümü 7.0 271,691
2003 Aksiyon Taşıma Bölümü 8.1 883,040

Kimlik
2003 Gizem Taşıma Bölümü 7.3 205,835

Hesaplaşma
2002 Suç Taşıma Bölümü 6.6 19,103

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.3 626,307

Günahkar
2001 Suç Taşıma Bölümü 7.3 70,089

Sessiz Ve Derinden
2001 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 139,482

Küçük Kardeşim
1999 Animasyon Taşıma Bölümü 5.9 112,058

Şehirli Züppeler 2
1994 Macera Taşıma Bölümü 5.5 16,729
1993 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 33,212
1992 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 18,252
Dizi Altyazıları
Vikings (8,352) True Detective (6,067) The Punisher (3,974) Supernatural (3,301) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,286) The Blacklist (1,786) Outlander (1,603) Star Trek: Discovery (1,501) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019