Giriş Kayıt
Marc Swadel

Marc Swadel


Editör, Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Oyuncu

Marc Swadel, editör, görüntü yönetmeni, kameraman, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Marco Swadel | Marque Vue
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 4.6 135
2015 Aksiyon Editorial Department 5.5 1,568
2015 Aksiyon Kameraman 5.8 667
2014 Dram Oyuncu
Kameraman
Editorial Department
6.7 32
2013 Belgesel Kameraman 7.3 2,193

Viva Cuba Libra: Rap Savaştır
2013 Belgesel Editorial Department 8.1 25
2012 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.3 343
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 12
2009 Belgesel Yönetmen Asistanı
Görüntü Yönetmeni
Editorial Department
7.2 599
2007 Aksiyon Oyuncu 5.6 825

Bozuk İngilizce
1996 Dram Sesler 6.5 645
Dizi Altyazıları
True Detective (6,750) Vikings (3,395) Shameless (2,734) Gotham (2,288) Shooter (1,942) The Umbrella Academy (1,824) Inside No. 9 (1,678) Doom Patrol (1,458) Star Trek: Discovery (1,374) The Big Bang Theory (1,193)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019