Giriş Kayıt
Thomas Callicoat

Thomas Callicoat


Görsel Efekt, Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Senarist

Thomas Callicoat, görsel efekt, yapımcı, yapım yöneticisi, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Editorial Department 3.8 149

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 547,208

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 306,303
2012 Animasyon Görsel Efekt 5.3 101

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
2009 Animasyon Görsel Efekt 6.8 91,930
2007 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
3.8 1,577
2006 Aksiyon Yapımcı 4.2 396

Dövüşçü
2004 Aksiyon Senarist
Yapım Yöneticisi
Yapımcı
Görsel Efekt
2.7 545
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019