Giriş Kayıt
Darko Bozic

Darko Bozic (40)


Dublör

Darko Bozic, 24 Ekim 1978 Belgrade, Serbia, Yugoslavya doğumlu dublör.

Sınır Karakolu (2006), Bana Söz Ver (2007), Kırmızı Renkli Gri Kamyon (2004), Mi nismo andjeli 2 (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Ekim 1978
Doğum Yeri: Belgrade, Serbia, Yugoslavya
Takma İsmi: Boza
Burcu: Akrep
Boyu: 1.76 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 31 Aksiyon Dublör 3.9 864

Bana Söz Ver
2007 29 Komedi Dublör 7.0 5,670
2006 28 Gizem Dublör 5.5 762
2006 28 Aksiyon Dublör 6.9 579
2006 28 Komedi Dublör 5.9 1,529

Sınır Karakolu
2006 28 Komedi Dublör 7.6 5,257
2005 27 Komedi Dublör 6.0 3,660

Kırmızı Renkli Gri Kamyon
2004 26 Macera Dublör 7.4 4,130
2002 24 Suç Dublör 7.1 221

Mutlak Yüz
2001 23 Aksiyon Dublör 7.5 2,542

Toz
2001 23 Dram Dublör 6.6 1,991
Film Altyazıları
Suspiria (5,379) Hunter Killer (4,977) Ashes in the Snow (3,035) A Star Is Born (2,917) First Man (2,717) Der Hauptmann (1,998) Keepers (1,872) Replicas (1,588) Venom (1,519) Bird Box (1,126)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,884) Vikings (7,078) The Big Bang Theory (2,508) Black Mirror (1,877) Outlander (1,603) Gotham (1,506) Peaky Blinders (1,201) La casa de papel (1,158) Nightflyers (1,104) Friends (1,087)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019