Giriş Kayıt
Saye Yabandeh

Saye Yabandeh


Oyuncu, Yapımcı

Saye Yabandeh, oyuncu, yapımcı.

5th & Alameda (2011) yapımıyla biliniyor.

Takma İsmi: Persian Princess
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim 6.0 3,295
2013 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
   
2013 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 24
2012 Dram Oyuncu 5.2 1,490
2010 Komedi Oyuncu 5.6 43

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Oyuncu 5.5 175,770

Kardeşlerin İntikamı
2005 Aksiyon Oyuncu 2.3 1,647
2004 Komedi Oyuncu 3.4 656
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,673) Supernatural (3,348) Star Trek: Discovery (2,406) Love, Death & Robots (2,213) The Passage (1,815) Vikings (1,758) Shameless (1,508) The Flash (1,369) Project Blue Book (1,254) American Gods (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019