Giriş Kayıt
Diane White

Diane White


Oyuncu

Ottawa, Ontario, Canada, Ottawa, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Ottawa, Ontario, Canada
Doğum Yeri: Ottawa, Ontario, Kanada
Takma İsmi: Diva
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Oyuncu 6.2 337
2015 Dram Oyuncu 6.3 148
2005 Dram Oyuncu 4.9 366

Aydaki Adam
2002 Komedi Oyuncu 3.8 22,579
2001 Komedi 7.8 29,156
2001 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.6 2,359
Dizi Altyazıları
True Detective (6,910) Shameless (3,307) Vikings (2,700) Inside No. 9 (1,912) Shooter (1,599) Gotham (1,467) The Umbrella Academy (1,103) The Blacklist (1,030) Doom Patrol (878) The Big Bang Theory (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019