Giriş Kayıt
Cameron Lee

Cameron Lee


Oyuncu

Cameron Lee, oyuncu.

Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bebek Tabutu
2013 Korku Oyuncu 3.2 782
2012 Komedi Oyuncu 6.3 1,823

Oda Arkadaşım
2011 Dram Oyuncu 4.9 32,715

Yine mi Sen?
2010 Komedi Oyuncu 5.8 46,291

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Oyuncu 7.0 639,221

Matrak Adamlar
2009 Komedi Oyuncu 6.3 108,468

Amerikan Rüyaları
2006 Komedi Oyuncu 5.5 23,648

Jerome'un Planı
2006 Komedi Oyuncu 6.3 15,987

Çılgın Yılbaşı
2004 Komedi Oyuncu 5.3 36,667

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Oyuncu 7.5 332,739

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Oyuncu 5.3 16,534
2004 Komedi Oyuncu 4.4 20,191

Şöhrete 30 Gün
2004 Komedi Oyuncu 5.0 306

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.3 5,148
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,914
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019