Giriş Kayıt
Adrián Gordillo

Adrián Gordillo


Oyuncu

Adrián Gordillo, Madrid, Madrid, İspanya doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Madrid, Madrid, İspanya
Diğer Bir İsmi: Adrián Gordillo 'El Tiri' | Adrian Gordillo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Oyuncu 6.1 229
2006 Oyuncu 5.6 339

Yuvaya Dönüş
2006 Komedi Oyuncu 6.0 430
2005 Komedi Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 4.7 190
2005 Oyuncu 6.5 1,515
2003 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 103
2000 Oyuncu 5.6 563
1999 Oyuncu 6.0 262
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,160) Supernatural (3,129) Titans (2,206) Better Call Saul (1,259) La Casa de Papel (1,189) Outlander (1,158) The Gifted (1,149) Legends of Tomorrow (1,128) Doctor Who (997) Supergirl (961)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018