Giriş Kayıt
David Almeida

David Almeida


Oyuncu

David Almeida, oyuncu.

(2003) I'll See You in My Dreams (2003), (2008) Arte de Roubar (2008), (2010) A Bela e o Paparazzo (2010), (1999) Tanrının Düğünü (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 8.7 331
2018 Dram Oyuncu 5.2 315
2012 Dram Oyuncu 6.0 64
2010 Komedi Oyuncu 6.1 1,045
2008 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,021
2003 Korku Oyuncu 6.9 1,093
2002 Dram Oyuncu 6.7 74
2000 Dram Oyuncu 7.1 282

Tanrının Düğünü
1999 Komedi Oyuncu 7.2 590
Dizi Altyazıları
Chernobyl (49,709) Game of Thrones (44,000) The Big Bang Theory (3,118) The 100 (2,521) The Blacklist (2,195) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,830) Killing Eve (1,636) Vikings (1,609) Breaking Bad (1,457) Warrior (1,307)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019