Giriş Kayıt
Laertis Vasiliou

Laertis Vasiliou (44)


Oyuncu

Laertis Vasiliou, 07 Mart 1974 Delvinë, Arnavutluk doğumlu oyuncu.

The Chrysalis (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Mart 1974
Doğum Yeri: Delvinë, Arnavutluk
Diğer Bir İsmi: Laert Vasili
Burcu: Balık
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 38 Dram Oyuncu 6.3 180
2011 37 Komedi Oyuncu 6.7 42
2011 37 Dram Oyuncu 4.8 244
2006 32 Dram 6.4 386
2005 31 Dram 5.9 76

Eve Dönerken
2005 31 Suç Oyuncu
Çeşitli
6.1 489
2001 27 Dram Oyuncu 6.9 83
2000 26 Dram Oyuncu 7.1 613
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019