Giriş Kayıt
Millie Tresierra

Millie Tresierra


Oyuncu

Millie Tresierra, oyuncu.

Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kızılmaske
2009 Aksiyon Oyuncu    
2007 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,166

Sır
2007 Dram Oyuncu 6.4 3,131
2006 Dram Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 5.9 61
2005 Gerilim Oyuncu    

Fidye
2005 Komedi Oyuncu 4.1 3,255
2005 Dram Oyuncu 3.1 1,514

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Oyuncu 5.6 56,445
1999 Komedi Oyuncu 6.3 965
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,278) The Sinner (2,033) La Casa de Papel (1,351) Castle Rock (1,344) Shameless (1,303) A Discovery of Witches (1,262) Suits (1,206) Bodyguard (1,185) The 100 (1,182) Fear the Walking Dead (920)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018