Giriş Kayıt
Millie Tresierra

Millie Tresierra


Oyuncu

Millie Tresierra, oyuncu.

Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kızılmaske
2009 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,770
2007 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,328

Sır
2007 Dram Oyuncu 6.4 3,301
2006 Dram Oyuncu 5.2 320
2005 Dram Oyuncu 5.8 64
2005 Gerilim Oyuncu 5.2 389

Fidye
2005 Komedi Oyuncu 4.2 3,399
2005 Dram Oyuncu 3.1 1,576

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Oyuncu 5.6 56,636
1999 Komedi Oyuncu 5.9 1,074
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,149) Origin (3,452) Supernatural (3,165) The Big Bang Theory (3,157) Titans (1,760) Doctor Who (1,753) The Last Ship (1,317) Better Call Saul (1,150) Outlander (1,119) La Casa de Papel (1,050)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018