Giriş Kayıt
Jeffrey Marlowe

Jeffrey Marlowe


Kameraman

Jeffrey Marlowe, kameraman.

Pray for Rain (2017), (2017) Dismissed (2017), (2015) Bound to Vengeance (2015), (2011) Gül Konağının Laneti (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 5.1 650
2017 Korku Kameraman 5.8 4,856
2016 Gerilim Kameraman 6.4 27
2015 Korku Kameraman 5.6 4,956
2015 Komedi Kameraman 6.2 1,961
2013 Romantik Kameraman 5.0 326
2013 Aksiyon Kameraman 3.6 111
2012 Kısa Metraj Kameraman 6.1 11
2012 Kısa Metraj Çeşitli 7.4 49
2012 Kısa Metraj Kameraman 8.8 16
2012 Kısa Metraj Kameraman    

Gül Konağının Laneti
2011 Korku Kameraman 4.6 3,168
2011 Kısa Metraj Kameraman 7.0 73
Dizi Altyazıları
True Detective (3,346) The Flash (2,281) Shameless (1,991) Vikings (1,957) Project Blue Book (1,638) Star Trek: Discovery (1,628) Counterpart (1,541) Inside No. 9 (1,511) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,029)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019