Giriş Kayıt
Victor Cruz

Victor Cruz (38)


Oyuncu

Victor Cruz, 04 Ağustos 1980 New York, ABD doğumlu oyuncu.

Başarının Fiyatı (2012), Chronically Metropolitan (2016), (2013) Acı Reçete (2013), (2009) Metrodan Kaçış (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Ağustos 1980
Doğum Yeri: New York, ABD
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 7.0 3,678
2018 38 Dram Oyuncu 6.5 328
2017 37 Aksiyon Oyuncu 5.1 422

Meyerowitz Hikâyeleri
2017 37 Komedi Oyuncu 6.9 28,863
2016 36 Komedi Oyuncu 5.2 843
2014 34 Komedi Oyuncu 5.3 30,762

Dönüm Noktası
2014 34 Komedi Oyuncu 5.6 5,819

Ben Kaybolmadan Önce
2014 34 Dram Oyuncu 7.2 8,333

İki Gecelik Aşk
2014 34 Komedi Oyuncu 6.4 59,526
2014 Aksiyon Oyuncu 7.9 188,751

Öteki Kadın
2014 34 Komedi Oyuncu 6.0 121,178

Acı Reçete
2013 33 Suç Oyuncu 7.1 166,909
2013 Dram Oyuncu 8.8 422,939
2013 33 Dram Oyuncu 5.1 386
2013 33 Komedi Oyuncu 5.9 334

Şimdi Gel De Gör Beni
2012 32 Komedi Oyuncu 5.5 7,910
2012 Suç Oyuncu 6.6 1,469

Başarının Fiyatı
2012 32 Komedi Oyuncu 5.4 2,070
2010 Suç Oyuncu 7.5 28,121

Sihirbazın Çırağı
2010 30 Aksiyon Oyuncu 6.1 142,061
2009 Suç Oyuncu 8.6 3,261

Metrodan Kaçış
2009 29 Aksiyon Oyuncu 6.4 170,919
2009 Suç Oyuncu 8.3 3,158
2006 Suç Oyuncu 7.1 849
2001 Suç Oyuncu 7.4 20,632
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,770
Dizi Altyazıları
True Detective (7,668) Shameless (3,747) Vikings (2,344) Inside No. 9 (1,823) Counterpart (1,350) The Blacklist (1,207) Shooter (1,135) Arrow (1,102) Gotham (982) The Flash (898)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019