Giriş Kayıt
Andrew Ellard

Andrew Ellard


Senarist, Yapımcı

Andrew Ellard, senarist, yapımcı.

Chewing Gum (2015), Tripped (2015), Loaded (2017), Count Arthur Strong (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Çeşitli 6.5 893
2015 Komedi Çeşitli 7.6 1,054
2015 Komedi Çeşitli 7.7 5,261
2015 Korku Senarist 4.0 1,556
2013 Komedi Çeşitli 7.5 622
2013 Komedi Çeşitli 5.8 661
2012 Komedi Senarist
Çeşitli
6.0 289
2012 Komedi Çeşitli 7.3 278
2009 Komedi Çeşitli 8.1 10,643
2006 Komedi Çeşitli 8.5 114,997
1988 Komedi Yapımcı
Çeşitli
8.3 30,437
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019