Giriş Kayıt
Jennifer Lare

Jennifer Lare


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Jennifer Lare, oyuncu yönetmeni, casting.

The Sinner (2017), Parenthood (2010), Goliath (2016), Las Vegas 1 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
8.0 49,998
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 4,330
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.2 23,522
2016 Komedi Casting 7.7 6,378
2014 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.0 8,830
2014 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.5 7,645
2013 Suç Casting 8.5 197,251
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 3.4 287
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.5 3,796

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Casting 8.3 43,688
2010 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.5 389
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.2 27,588
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.9 20,103

Kara Şimşek
2008 Gizem Oyuncu Yönetmeni 5.7 8,393

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Casting 8.4 50,703
2006 Dram Casting 7.1 1,617

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.5 24,463
2002 Komedi Casting 5.9 6,299

The King Of Queens 2
1998 Komedi Casting 7.3 68,304
1997 Suç Casting 7.7 6,814
Film Altyazıları
Suspiria (5,379) Hunter Killer (4,977) Ashes in the Snow (3,035) A Star Is Born (2,917) First Man (2,717) Der Hauptmann (1,998) Keepers (1,872) Replicas (1,588) Venom (1,519) Bird Box (1,126)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,697) Vikings (6,999) The Big Bang Theory (2,455) Black Mirror (1,854) Outlander (1,596) Gotham (1,495) Peaky Blinders (1,191) La casa de papel (1,148) Nightflyers (1,081) Friends (1,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019