Giriş Kayıt
Arjan Duine

Arjan Duine


Oyuncu

Arjan Duine, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.5 437
2017 Dram Oyuncu 7.6 511
2016 Savaş Oyuncu 7.2 4,659
2016 Dram Oyuncu 6.8 33
2011 Dram Oyuncu 5.8 3,963
2008 Macera Oyuncu 5.8 1,186
2005 Aksiyon Oyuncu 6.9 34
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (5,409) Dark (4,411) Big Little Lies (2,053) The 100 (1,847) Swamp Thing (1,558) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,503) Black Mirror (1,380) The Big Bang Theory (1,282) Shingeki no kyojin (1,241) Vikings (1,194)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019