Giriş Kayıt
Sophia Ali

Sophia Ali (23)


Oyuncu

Sophia Taylor Ramseyer Ali, 07 Kasım 1995 San Diego, California, ABD doğumlu oyuncu.

Bad Kids of Crestview Academy (2017), Doğruluk mu Cesaret mi? (2018), Walking with the Dead (2015), (2016) Everybody Wants Some!! (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sophia Taylor Ramseyer Ali
Doğum Tarihi: 07 Kasım 1995
Doğum Yeri: San Diego, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Sophia Ali | Sophia Ali Taylor | Sophia Taylor
Burcu: Akrep
Boyu: 1.73 m
5.5 (2 Oy)
  • Currently 110/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doğruluk mu Cesaret mi?
2018 23 Korku Oyuncu 5.1 31,032
2017 22 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,069
2016 21 Komedi Oyuncu 6.5 1,208
2016 21 Komedi Oyuncu 7.0 47,018
2015 20 Komedi Oyuncu 3.5 2,888
2014 Komedi Oyuncu 7.4 12,792
2008 13 Biyografi Oyuncu 5.3 3,548

Cezalandırıcı
2007 12 Aksiyon Oyuncu 5.2 2,144
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019