Giriş Kayıt
Shunji Yoshida

Shunji Yoshida


Yönetmen, Sanat Bölümü

Shunji Yoshida, yönetmen, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Yönetmen 7.6 1,447
2011 Animasyon Yönetmen 6.9 1,797
2010 Animasyon Yönetmen 7.0 73
2009 Animasyon Yönetmen 6.4 567
2006 Animasyon Yönetmen 6.6 96
2006 Animasyon Yönetmen 7.4 1,835
2005 Animasyon Yönetmen
Sanat Bölümü
7.5 144
2005 Animasyon Sanat Bölümü 6.0 209
2002 Animasyon Yönetmen 6.3 168
2000 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 407
1999 Animasyon Yönetmen 6.6 44
1994 Animasyon Yönetmen 6.4 380
1992 Animasyon Yönetmen 6.8 52
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023