Giriş Kayıt
İpek Tuzcuoğlu

İpek Tuzcuoğlu (47)


Oyuncu

İpek Tuzcuoğlu, 11 Eylül 1971 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu.

"Asmalı Konak" (2002), Büyü (2004), O... Çocukları (2008), (2005) Şans Kapıyı Kırınca (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Eylül 1971
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Burcu: Başak
6.0 (8 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.2 18
2016 45 Tarihi Oyuncu 7.3 258
2014 Komedi Oyuncu 5.7 9
2014 Komedi Oyuncu 5.7 24
2013 Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 4.2 80
2008 37 Komedi Oyuncu 6.4 4,401
2005 34 Komedi Oyuncu 6.1 3,190
2005 Macera Oyuncu 4.5 82
2004 33 Korku Oyuncu 2.9 3,412
2004 Dram Oyuncu 3.0 14
2003 32 Dram Oyuncu 3.6 872
2002 Dram Oyuncu 5.9 1,696
1999 Dram Oyuncu 3.8 74
1997 Oyuncu 1.4 16
1997 Dram Oyuncu 4.3 17
1995 24 Oyuncu 4.3 56
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,808) Shameless (3,861) Castle Rock (2,869) Bodyguard (2,631) The First (1,832) La Casa de Papel (1,418) Fear the Walking Dead (1,282) The 100 (1,261) A Discovery of Witches (1,076) Friends (1,007)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018