Giriş Kayıt
İpek Tuzcuoğlu

İpek Tuzcuoğlu (47)


Oyuncu

İpek Tuzcuoğlu, 11 Eylül 1971 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu.

"Asmalı Konak" (2002), Büyü (2004), O... Çocukları (2008), (2005) Şans Kapıyı Kırınca (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Eylül 1971
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Burcu: Başak
6.0 (8 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.2 19
2016 45 Tarihi Oyuncu 7.3 264
2014 Komedi Oyuncu 5.5 11
2014 Komedi Oyuncu 5.7 24
2013 Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 4.2 81
2008 37 Komedi Oyuncu 6.4 4,432
2005 34 Komedi Oyuncu 6.1 3,232
2005 Macera Oyuncu 4.5 82
2004 33 Korku Oyuncu 2.9 3,420
2004 Dram Oyuncu 2.9 19
2003 32 Dram Oyuncu 3.6 881
2002 Dram Oyuncu 5.9 1,715
1999 Dram Oyuncu 3.8 77
1997 Oyuncu 1.4 17
1997 Dram Oyuncu 4.1 18
1995 24 Oyuncu 4.3 56
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,848) Supernatural (1,748) Titans (1,355) Outlander (1,165) Better Call Saul (999) La Casa de Papel (914) Doctor Who (839) Arrow (820) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018