Giriş Kayıt
Chris Massoglia

Chris Massoglia (26)


Oyuncu

Christopher Paul Massoglia, 29 Mart 1992 Minneapolis, Minnesota, ABD doğumlu oyuncu.

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı (2009), Mahzen (2009), (2016) The Matchbreaker (2016), (2004) Medical Investigation (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christopher Paul Massoglia
Doğum Tarihi: 29 Mart 1992
Doğum Yeri: Minneapolis, Minnesota, ABD
Diğer Bir İsmi: Chris J. Kelly | Chris Kelly
Burcu: Koç
Boyu: 1.83 m
8.7 (3 Oy)
  • Currently 173.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 26 Dram Oyuncu    
2017 25 Komedi Oyuncu 7.9 86
2016 24 Komedi Oyuncu 5.6 2,281

Mahzen
2009 17 Macera Oyuncu 5.7 21,217

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 17 Aksiyon Oyuncu 5.9 39,935
2007 15 Macera Oyuncu 6.1 353
2005 Suç Oyuncu 7.7 541
2004 Dram Oyuncu 7.1 897
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019