Giriş Kayıt
Stefani Cohen

Stefani Cohen


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Stefani Cohen, yönetmen asistanı, oyuncu.

Lip Sync Battle (2015), Jeff Dunham: Minding the Monsters (2012), Totally Biased with W. Kamau Bell (2012), (1975) Saturday Night Live (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stefani L. Cohen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 314
2015 Müzik Yönetmen Asistanı 7.4 3,166
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 1,024
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 4.8 824

Sabah Neşesi
2010 Komedi Oyuncu 6.5 65,888
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 305
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 405
1975 Komedi Yönetmen Asistanı
Çeşitli
8.1 38,390
Film Altyazıları
Hunter Killer (9,355) A Star Is Born (5,355) Bohemian Rhapsody (3,482) Keepers (2,641) Suspiria (2,422) Museo (1,851) Ashes in the Snow (1,505) Revenger (1,339) Venom (1,289) First Man (1,287)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,359) Vikings (8,844) Luther (2,796) The Flash (2,236) The Punisher (2,165) The Big Bang Theory (1,716) The Blacklist (1,545) Black Mirror (1,529) Friends (1,305) Peaky Blinders (1,304)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019