Giriş Kayıt
Mark Everest

Mark Everest


Yönetmen, Senarist

Mark Everest, yönetmen, senarist.

Primeval (2007), Law & Order: UK (2009), The Level (2016), By Any Means (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yönetmen 6.8 1,232
2013 Dram Yönetmen 7.3 361

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Yönetmen 8.0 69,980
2013 Dram Yönetmen 7.1 1,155
2012 Aksiyon Yönetmen 6.6 466
2010 Aksiyon Yönetmen 8.2 26,821
2009 Suç Yönetmen 7.5 2,944
2007 Aksiyon Yönetmen 7.3 12,481
2006 Belgesel Yönetmen
Senarist
7.7 86
2005 Belgesel Yönetmen 8.5 769
2003 Dram Senarist 8.4 415
1996 Suç Yönetmen 7.8 4,627
1974 Belgesel Yönetmen 8.8 1,960
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,020) Swamp Thing (1,663) Black Mirror (1,611) The Big Bang Theory (1,555) Shingeki no kyojin (1,507) The 100 (1,406) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,187)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019