Giriş Kayıt
Shira Scott Astrof

Shira Scott Astrof


Oyuncu

Shira Scott Astrof, oyuncu.

Stanley DeBrock (2011) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Shira Scott
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    

Kaçan Kovalanır
2014 Komedi Oyuncu 6.0 21,853
2014 Komedi Oyuncu 3.7 292
2013 Korku 5.3 25

Suç Sınırı
2012 Suç Oyuncu 4.3 1,563
2012 Aksiyon Oyuncu 5.2 255

Gizli Hedef
2012 Aksiyon Çeşitli 4.9 32,297
2011 Komedi Oyuncu 5.0 1,268
2007 Korku Oyuncu 2.9 902
2005 Komedi Oyuncu 8.8 267,103
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018