Giriş Kayıt
Jamie Marchi

Jamie Marchi (41)


Oyuncu, Senarist, Sesler

Jamie Marchi, 08 Ekim 1977 Knoxville, Tennessee, ABD doğumlu oyuncu, senarist, sesler.

Fairy Tail (2009), Kureimoa (2007), Deadman Wonderland (2011), Death Parade (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ekim 1977
Doğum Yeri: Knoxville, Tennessee, ABD
Diğer Bir İsmi: Maria Daniel | Jamie Marchie | Jamie Perez
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 41 Animasyon Oyuncu 6.2 118
2017 Animasyon Oyuncu 6.1 348
2017 Animasyon Oyuncu 7.9 523
2017 Animasyon Oyuncu 7.3 404
2016 Animasyon Oyuncu 6.7 350
2016 39 Aksiyon Çeşitli 5.4 3,691
2016 Animasyon Oyuncu 7.7 454
2016 Animasyon Oyuncu 8.4 12,083
2016 Animasyon Oyuncu 7.0 558
2016 Animasyon Oyuncu 7.6 1,292
2016 Animasyon Oyuncu 5.6 201
2016 Animasyon Oyuncu 6.2 398
2015 38 Animasyon Oyuncu 6.2 544
2015 Animasyon Oyuncu 6.8 95
2015 Animasyon Oyuncu 6.8 85
2015 Animasyon Oyuncu 7.1 810
2015 Animasyon Oyuncu 7.4 1,272
2015 Animasyon Oyuncu 6.8 74
2015 Animasyon Oyuncu 7.3 1,063
2015 Animasyon Oyuncu 6.6 633
2015 Animasyon Oyuncu 8.0 6,132
2015 Animasyon Oyuncu 8.0 3,588
2015 Animasyon Oyuncu 7.9 1,074
2014 Animasyon Oyuncu 8.1 1,433
2014 Animasyon Oyuncu 7.0 128
2014 Animasyon Oyuncu 6.9 187
2014 Animasyon Oyuncu 7.9 5,392
2014 Animasyon Oyuncu 6.5 197
2014 Animasyon Oyuncu 8.0 22,541
2014 Animasyon Oyuncu 6.7 112
2014 Animasyon Senarist 8.1 2,532
2014 Animasyon Oyuncu 6.5 49
2014 Animasyon Oyuncu 8.0 6,659
2014 Aksiyon Oyuncu 6.5 221
2014 Animasyon Oyuncu 6.7 47
2014 Animasyon Oyuncu 6.1 289
2014 Animasyon Oyuncu 6.9 609
2013 Animasyon Oyuncu 8.8 102,010
2013 36 Animasyon Oyuncu 7.3 2,143
2013 Aksiyon Oyuncu 7.2 459
2013 36 Animasyon Oyuncu 7.2 3,073
2013 36 Aksiyon Oyuncu 4.7 2,380
2013 Animasyon Oyuncu 7.8 3,099
2013 Animasyon Oyuncu 6.6 200
2013 Animasyon Oyuncu 7.2 1,367
2013 Animasyon Oyuncu 7.0 1,058
2013 Animasyon Oyuncu 7.5 1,661
2013 Animasyon Oyuncu 6.2 380
2013 Animasyon Oyuncu 5.8 61
2013 Animasyon Oyuncu 6.6 222
2012 35 Animasyon Oyuncu 5.9 2,081
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 253
2012 Animasyon Oyuncu 8.1 1,538
2012 Animasyon Oyuncu 8.3 11,342
2012 Aksiyon Oyuncu 8.7 3,948
2012 35 Animasyon Oyuncu 7.2 1,384
2012 Aksiyon Oyuncu 7.3 819

Kurt Çocuklar
2012 35 Animasyon Oyuncu 8.2 28,802
2012 Animasyon Oyuncu 6.9 315
2012 Animasyon Oyuncu 7.5 729
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 599
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 4,453
2011 Animasyon Oyuncu 7.2 155
2011 Animasyon Oyuncu 7.3 3,041
2011 Animasyon Oyuncu 7.8 10,557
2011 Komedi Oyuncu
Senarist
7.3 1,155
2011 Animasyon Oyuncu 6.5 153
2011 Animasyon Oyuncu 6.4 781
2011 34 Animasyon Oyuncu 7.2 347
2011 Animasyon Oyuncu 7.3 7,054
2011 Animasyon Oyuncu 6.8 310
2011 Animasyon Oyuncu 6.9 462
2011 Animasyon Oyuncu 7.3 1,163
2011 Animasyon Oyuncu 7.0 1,052
2010 Animasyon Oyuncu 8.0 565
2010 Animasyon Oyuncu    
2010 Animasyon Oyuncu 7.0 285
2010 Animasyon Oyuncu 7.9 919
2010 Animasyon Oyuncu 7.4 322
2010 33 Aksiyon Oyuncu 4.4 1,157
2010 33 Animasyon Oyuncu 7.5 4,100
2010 Animasyon Oyuncu 7.4 954
2010 Animasyon Oyuncu 6.8 551
2010 Animasyon Senarist
Oyuncu
7.4 964
2010 Animasyon Oyuncu
Senarist
7.7 1,199
2009 Animasyon Oyuncu
Senarist
7.8 1,204
2009 Animasyon Oyuncu 8.1 15,754
2009 Animasyon Oyuncu 7.5 1,332
2009 Animasyon Oyuncu 6.8 229
2009 32 Animasyon Oyuncu 6.4 2,107
2009 Animasyon Oyuncu 9.0 79,826
2009 Animasyon Oyuncu 6.9 357
2009 32 Komedi Oyuncu 6.6 225
2009 Animasyon Senarist 7.6 1,056
2009 Animasyon Oyuncu 7.3 364
2009 Animasyon Oyuncu 6.8 108
2009 Animasyon Oyuncu 7.0 190
2009 Animasyon Oyuncu 7.7 695
2009 Animasyon Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 7.6 34
2008 Animasyon Oyuncu 7.5 429
2008 Animasyon Oyuncu 7.0 1,032
2008 Animasyon Oyuncu 6.9 282
2008 Animasyon Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 6.4 278
2008 Animasyon Oyuncu 7.6 1,470
2008 Animasyon Oyuncu 7.9 9,423
2008 Animasyon Oyuncu 6.8 169
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 1,479
2008 Animasyon Oyuncu 8.0 3,049
2008 Animasyon Oyuncu 7.4 415
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 236
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 3,419
2008 Animasyon Oyuncu
Senarist
6.2 195
2008 Animasyon Oyuncu 7.1 173
2008 Animasyon Oyuncu 6.1 544
2007 Animasyon Oyuncu 7.8 9,771
2007 30 Animasyon Oyuncu 8.0 185
2007 Animasyon Oyuncu 6.9 66
2007 Animasyon Oyuncu 7.5 1,018
2007 Komedi Oyuncu 7.9 162
2007 Animasyon Oyuncu 8.1 10,513
2007 Animasyon Sesler 7.2 426
2007 Animasyon Oyuncu 7.4 398
2007 Animasyon Oyuncu 8.2 1,505
2006 Animasyon Senarist
Oyuncu
7.0 375
2006 Animasyon Oyuncu 7.4 1,117
2006 Animasyon Oyuncu 8.3 6,528
2006 Animasyon Oyuncu 7.9 1,663
2006 Animasyon Oyuncu 7.3 808
2006 Animasyon Oyuncu 7.1 662
2006 Animasyon Oyuncu 7.6 1,054
2006 Animasyon Oyuncu 7.7 1,084
2005 28 Animasyon Oyuncu 7.9 171
2005 28 Animasyon Oyuncu 5.8 45
2005 Animasyon Oyuncu 7.3 777
2005 Animasyon Oyuncu 8.0 3,178
2005 Animasyon Oyuncu 8.4 1,776
2005 Animasyon Oyuncu    
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 1,104
2005 Animasyon Oyuncu    
2005 Animasyon Oyuncu 7.1 291
2005 Animasyon Oyuncu 7.2 254
2004 Animasyon Oyuncu 7.8 820
2004 Animasyon Oyuncu 7.5 88
2004 Animasyon Oyuncu 6.8 582
2004 Animasyon Oyuncu 7.8 3,325

Metal Simyacı
2003 Animasyon Oyuncu 8.6 51,769
2003 Animasyon Oyuncu 7.0 277
2002 25 Animasyon Oyuncu 7.8 1,788
2001 Animasyon Oyuncu 7.8 481
2001 Animasyon Oyuncu 8.0 4,493

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.6 53,102
1997 20 Animasyon Oyuncu 6.7 1,427

Dedektif Conan
1996 Animasyon Oyuncu 8.4 8,872
1996 Animasyon Oyuncu 6.9 20,178
1993 16 Animasyon Oyuncu 7.3 4,202
1992 Animasyon Oyuncu 8.4 9,526
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018