Giriş Kayıt
Jeff Holman

Jeff Holman


Oyuncu

Jeff Holman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.9 17,137

Aşk ve Merhamet
2014 Biyografi Oyuncu 7.4 30,685
2008 Komedi Oyuncu 6.4 1,728
2007 Dram Oyuncu 6.6 271
2007 Komedi Oyuncu 6.8 72
2001 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,048
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Film Altyazıları
Upgrade (9,882) Deadpool 2 (6,974) Tag (4,397) Avengers: Infinity War (3,793) Skyscraper (3,380) Adrift (2,727) The Endless (1,935) Down a Dark Hall (1,782) Ah-ga-ssi (903) Bad Samaritan (750)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,957) La casa de papel (2,393) The 100 (2,078) Better Call Saul (1,611) Sharp Objects (1,424) Yellowstone (1,406) Suits (1,253) Vikings (1,247) Preacher (1,196) Westworld (1,149)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018