Giriş Kayıt
Ashley Springer

Ashley Springer


Oyuncu, Casting

Ashley Springer, oyuncu, casting.

Dare (2009), Chloe and Theo (2015), (2007) Misafir (2007), (2007) Dişler (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 5.6 596

Para Avcısı
2013 Biyografi Oyuncu 8.2 975,132
2012 Komedi Oyuncu 4.6 290
2012 Suç Oyuncu 4.7 53
2011 Komedi Oyuncu 6.7 255
2011 Dram Oyuncu 8.2 23
2009 Dram Oyuncu 5.9 3,595
2009 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Lise Ateşi
2008 Komedi Oyuncu 6.3 14,070

Anamorf
2007 Suç Oyuncu 5.5 8,128

Misafir
2007 Suç Oyuncu 7.7 39,552

Sır
2007 Dram Oyuncu 6.4 3,131

Dişler
2007 Komedi Oyuncu 5.4 38,184

Gecenin Sesi
2006 Suç Casting 5.9 13,181
2003 Dram Çeşitli 5.3 40,202
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,238) The Sinner (2,051) Suits (1,931) Shameless (1,740) La Casa de Papel (1,572) Castle Rock (1,502) Fear the Walking Dead (1,443) Bodyguard (1,396) The 100 (1,358) Mayans M.C. (1,254)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018