Giriş Kayıt
Ashley Springer

Ashley Springer


Oyuncu, Casting

Ashley Springer, oyuncu, casting.

Dare (2009), Chloe and Theo (2015), (2007) Misafir (2007), (2007) Dişler (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 5.9 1,368

Para Avcısı
2013 Biyografi Oyuncu 8.2 1,002,257
2012 Komedi Oyuncu 4.6 298
2012 Suç Oyuncu 4.5 64
2011 Komedi Oyuncu 6.6 291
2011 Dram Oyuncu 8.2 23
2009 Dram Oyuncu 5.9 3,868
2009 Bilim-Kurgu Oyuncu 8.4 27

Lise Ateşi
2008 Komedi Oyuncu 6.3 14,948

Anamorf
2007 Suç Oyuncu 5.5 8,601

Misafir
2007 Suç Oyuncu 7.7 39,915

Sır
2007 Dram Oyuncu 6.4 3,315

Dişler
2007 Komedi Oyuncu 5.4 38,777

Gecenin Sesi
2006 Suç Casting 5.9 13,941
2003 Dram Çeşitli 5.3 40,570
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,614) A Star Is Born (3,843) Suspiria (3,105) Ashes in the Snow (2,786) Keepers (2,207) First Man (1,631) Museo (1,210) Bohemian Rhapsody (1,198) Venom (1,122) Replicas (1,075)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,887) Vikings (4,695) The Big Bang Theory (1,767) Black Mirror (1,486) The Flash (1,253) Outlander (1,146) The Blacklist (1,096) La casa de papel (1,019) Peaky Blinders (1,018) Friends (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019