Giriş Kayıt
Andreas Radtke

Andreas Radtke


Editör

Andreas Radtke, editör.

Kapı (2009), Schwarze Schafe (2006), Die Wanderhure (2010), Unutulmuş (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Editör 4.8 99
2015 Dram Editör 6.8 226
2015 Dram Editör 5.8 34
2013 Komedi Editör 5.2 253
2013 Komedi Editör 4.8 332
2013 Dram Editör 5.6 73

Unutulmuş
2012 Dram Editör 5.9 600
2012 Aile Editör 4.8 173
2010 Dram Editör 5.3 690

Kapı
2009 Dram Editör 6.7 4,487
2008 Dram Editör 6.3 216
2008 Komedi Editör 6.4 98
2006 Komedi Editör 6.7 874
2006 Editör 6.7 155
2005 Dram Editör 6.8 259
Dizi Altyazıları
Vikings (3,921) Arrow (2,354) The Flash (2,225) Supernatural (1,635) Titans (1,621) Doctor Who (1,433) Outlander (1,354) The Gifted (1,112) The Big Bang Theory (1,068) La Casa de Papel (940)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018