Giriş Kayıt
Rostislav Bershauer

Rostislav Bershauer


Oyuncu

Rostislav Bershauer, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: R. Bershauer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 4.6 3,366
2016 Aksiyon Oyuncu 5.1 7
2015 Dram Oyuncu 6.7 899
2006 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,896

The Rider Named Death
2004 Dram Oyuncu 6.3 320
Dizi Altyazıları
Vikings (5,797) Supernatural (2,614) Titans (2,513) The Flash (1,680) The Gifted (1,276) Doctor Who (1,211) The Big Bang Theory (1,041) Outlander (1,038) La Casa de Papel (1,000) Black Mirror (983)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018