Giriş Kayıt
Wendy Wells

Wendy Wells


Görsel Efekt, Oyuncu

Wendy Wells, görsel efekt, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Korku Oyuncu 2.2 3,214

Görev
2001 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 7,422

Mısır Prensi
1998 Animasyon Çeşitli 7.1 108,926
1992 Animasyon Çeşitli 5.4 8,482

Bobby'nin Dünyası
1990 Animasyon Çeşitli 7.4 3,676

Simpsonlar
1989 Animasyon Çeşitli 8.7 335,913
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019