Giriş Kayıt
Tomas Cabral

Tomas Cabral


Yapımcı, Editör

Tomas Cabral, yapımcı, editör.

Yaratık İstilası (2008), Otis (2008), Rest Stop: Don't Look Back (2008), (2015) Mükemmel Uyum 2 (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mükemmel Uyum 2
2015 Komedi Çeşitli 6.4 128,908
2010 Belgesel Çeşitli 8.1 1,185
2009 Kısa Metraj Yapımcı    
2009 Animasyon Çeşitli 4.2 811

Yaratık İstilası
2008 Korku Çeşitli 5.6 8,259
2008 Korku Çeşitli 4.7 3,626
2008 Komedi Çeşitli 6.0 4,732
2007 Reality-TV Çeşitli 5.9 227

Düşler Ülkesi
2004 Biyografi Çeşitli 7.7 190,008

Yerdeki Kapı
2004 Komedi Çeşitli 6.7 14,620
2003 Suç Editorial Department 6.5 5,465
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019