Giriş Kayıt
Kate Avery

Kate Avery


Oyuncu

Kate Avery, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Katie Methorst
Boyu: 1.64 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Oyuncu 3.1 103
2015 Aksiyon Oyuncu 2.6 303
2014 Dram Oyuncu 6.0 1,000
2014 Aksiyon Oyuncu 2.7 2,724
1998 Dram Oyuncu 7.1 980
Dizi Altyazıları
True Detective (7,086) Vikings (5,692) The Punisher (2,565) Shameless (2,142) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,975) Outlander (1,789) Gotham (1,391) The Blacklist (1,240) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019