Giriş Kayıt
Anna Drijver

Anna Drijver (35)


Oyuncu, Senarist

Anna Drijver, 01 Ekim 1983 The Hague, Zuid-Holland, Hollanda doğumlu oyuncu, senarist.

Undercover (2019), Bir Kadın Doktora Gidince (2009), Bride Flight (2008), Smoorverliefd (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ekim 1983
Doğum Yeri: The Hague, Zuid-Holland, Hollanda
Burcu: Terazi
Boyu: 1.76 m
8.0 (2 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 8.0 4,551
2017 34 Komedi Senarist 6.5 603
2016 Komedi Senarist 6.7 17
2016 Dram Senarist 7.1 97
2013 30 Komedi Oyuncu 4.9 876
2013 Dram Oyuncu 6.9 156
2012 29 Aksiyon Oyuncu 6.3 508
2012 29 Aile Oyuncu 5.9 209
2012 Biyografi Oyuncu 6.2 24
2011 28 Dram Oyuncu 6.0 711

Çatı Katı
2010 27 Suç Oyuncu 6.9 5,238
2010 Komedi Senarist
Oyuncu
7.9 47

Bir Kadın Doktora Gidince
2009 26 Dram Oyuncu 6.8 5,001
2009 26 Dram Oyuncu 6.4 259
2008 25 Dram Oyuncu 7.0 2,425
2007 Komedi Oyuncu 7.4 147
2005 Dram Oyuncu 7.7 99
2005 22 Komedi Oyuncu 6.0 3,186
2004 21 Komedi Oyuncu 4.4 410
2002 Komedi Oyuncu 7.8 64
1990 Dram Oyuncu 3.5 1,205
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019