Giriş Kayıt
Masaaki Yuasa

Masaaki Yuasa


Yönetmen, Senarist, Animasyon, Sanat Bölümü

Masaaki Yuasa, yönetmen, senarist, animasyon, sanat bölümü.

Mind Game (2004) yapımıyla biliniyor.

10.0 (13 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Animasyon Yönetmen 6.9 36
2020 Animasyon Yönetmen 7.4 116
2019 Animasyon Yönetmen 6.8 3,213
2018 Animasyon Yönetmen 7.6 21,355
2017 Animasyon Yönetmen
Senarist
6.8 2,370
2017 Animasyon Yönetmen 7.5 5,352
2014 Animasyon Senarist
Yönetmen
Sanat Bölümü
Çeşitli
8.6 3,935
2013 Animasyon Yönetmen
Senarist
6.8 912
2010 Animasyon Yönetmen
Senarist
8.4 4,286
2010 Animasyon Yönetmen Asistanı
Sanat Bölümü
Yönetmen
Animasyon
6.7 1,015
2008 Animasyon Senarist
Yönetmen
Çeşitli
8.1 1,742
2007 Animasyon Senarist
Yönetmen
6.9 1,533
2006 Animasyon Yönetmen
Sanat Bölümü
Senarist
7.6 875
2004 Animasyon Yönetmen
Senarist
7.7 9,747
2004 Animasyon Animasyon 8.6 49,270
2001 Animasyon Animasyon 7.7 900
2001 Animasyon Senarist
Yapımcı
Animasyon
7.6 5,540

En Sevdiğim Komşularım
1999 Animasyon Animasyon 7.1 14,436
1997 Animasyon Animasyon 6.9 318
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022