Giriş Kayıt
Dan Uneken

Dan Uneken


Kameraman, Yapımcı

Dan Uneken, kameraman, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Macera Kameraman 7.0 137

In Your Absence
2008 Dram Yapımcı 6.2 771
2006 Komedi 0 6.6 219
2006 Macera 0 6.1 11,413
2006 Belgesel Kameraman 7.7 433

Avrupalı Jigolo: Deuce Bigalow
2005 Komedi Çeşitli 4.7 45,288
2002 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 778
Dizi Altyazıları
Vikings (10,571) True Detective (4,802) The Punisher (4,154) Luther (2,963) The Big Bang Theory (2,377) Supernatural (2,337) The Flash (1,873) Project Blue Book (1,727) Gotham (1,672) The Blacklist (1,517)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019