Giriş Kayıt
Dan Uneken

Dan Uneken


Kameraman, Yönetmen Asistanı

Dan Uneken, kameraman, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Macera Kameraman 7.0 107

In Your Absence
2008 Dram Yapımcı 6.2 764
2006 Komedi 0 6.6 218
2006 Macera 0 6.1 11,311
2006 Belgesel Kameraman 7.7 432

Avrupalı Jigolo: Deuce Bigalow
2005 Komedi Çeşitli 4.6 44,936
2002 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 768
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,256) Origin (3,821) The Big Bang Theory (3,248) Supernatural (3,228) Titans (1,848) Doctor Who (1,835) The Last Ship (1,344) Outlander (1,179) Better Call Saul (1,178) La Casa de Papel (1,116)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018