Giriş Kayıt
Hattie Storey

Hattie Storey


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Hattie Storey, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

(2004) If Only (2004), (2004) Gurur Dünyası (2004), (2001) Charlotte Gray (2001), (2001) Lucky Break (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Harriet Storey
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Köpek Adası
2018 Animasyon Sanat Bölümü 7.9 103,764

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 166,222

Kara Deniz
2014 Macera Sanat Yönetmeni 6.4 31,720
2012 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 22,034
2012 Animasyon Sanat Bölümü 7.0 88,824

Savaş Atı
2011 Dram Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
7.2 135,374

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Sanat Yönetmeni 8.1 684,859

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Sanat Yönetmeni 7.7 420,621

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Sanat Yönetmeni 7.6 414,199

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 Dram Sanat Bölümü 7.4 320,733

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Sanat Bölümü 7.5 449,415

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Sanat Bölümü 7.7 484,348

Gurur Dünyası
2004 Dram Sanat Bölümü 6.2 19,317
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.2 29,925
2003 Dram Sanat Bölümü 6.6 340
2001 Dram Sanat Bölümü 6.4 10,035
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.2 2,048
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (63,769) Supernatural (2,731) The Flash (2,076) Star Trek: Discovery (2,028) Into the Badlands (1,550) Arrow (1,501) American Gods (1,182) Vikings (1,181) The Big Bang Theory (1,084) This Is Us (1,082)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019