Giriş Kayıt
Kirill Boltaev

Kirill Boltaev


Oyuncu

Kirill Boltaev, oyuncu.

(2010) Brest Kalesi (2010), (2011) Dva dnya (2011), (2014) Güneş Çarpması (2014), (2011) Bablo (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kiril Bolotaev
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Güneş Çarpması
2014 Dram Oyuncu 5.8 784
2011 Komedi Oyuncu 6.4 566
2011 Komedi Oyuncu 7.0 738
2010 Aksiyon Oyuncu 5.2 469

Brest Kalesi
2010 Aksiyon Oyuncu 7.5 7,786

Güneş Yanığı 2
2010 Dram Oyuncu 4.1 3,855
2003 Suç Oyuncu 7.2 5,278
Dizi Altyazıları
True Detective (7,600) Shameless (3,726) Vikings (2,307) Inside No. 9 (1,789) Counterpart (1,285) The Blacklist (1,190) Shooter (1,132) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (858)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019