Giriş Kayıt
John Sparks

John Sparks


Yapımcı

John Sparks, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Yapımcı 7.8 18
1996 Belgesel Yapımcı 8.5 769
1983 Belgesel Yapımcı 8.6 516
1982 Belgesel Yapımcı 8.8 487

Yeryüzünde Yaşam
1979 Belgesel Yapımcı
Çeşitli
9.1 2,404
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,477) Chernobyl (39,146) The Big Bang Theory (4,338) The 100 (3,486) Killing Eve (2,944) The Blacklist (2,172) Vikings (1,686) Breaking Bad (1,526) Friends (1,229) The Flash (1,126)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019