Giriş Kayıt
Vipin Sharma

Vipin Sharma


Oyuncu

Vipin Sharma, oyuncu.

Karthik Calling Karthik (2010), Rainbow (2015), Inkaar (2013), Yerdeki Yıldızlar (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 5.1 7,066
2018 Gerilim Oyuncu 5.1 156
2016 Suç Oyuncu 7.3 10,114
2016 Gerilim Oyuncu 5.6 338
2016 Gerilim Oyuncu 5.6 183
2015 Dram Oyuncu 8.1 64
2015 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,449
2015 Biyografi Oyuncu 7.5 409
2015 Dram Oyuncu 8.0 2,878
2014 Dram Oyuncu 6.1 854
2014 Aksiyon Oyuncu 5.4 21,383
2013 Dram Oyuncu 3.3 255
2013 Dram Oyuncu 5.7 706
2013 Dram Oyuncu 6.0 4,507

Şimdi Kalbimdesin
2013 Dram Oyuncu 7.6 26,395

Kurşun Raja
2013 Aksiyon Oyuncu 5.0 3,420
2013 Suç Oyuncu 8.0 44,331
2013 Dram Oyuncu 6.1 2,303
2012 Komedi Oyuncu 6.6 3,301
2012 Dram Oyuncu 6.2 82
2012 Biyografi Oyuncu 8.3 12,533

Wasseypur Çeteleri
2012 Aksiyon Oyuncu 8.2 67,517
2012 Dram Oyuncu 5.2 508
2011 Dram Oyuncu 7.2 3,623
2011 Aksiyon Oyuncu 4.8 257
2011 Suç Oyuncu 7.5 4,129
2010 Aksiyon Oyuncu 8.2 28,930
2010 Aksiyon Oyuncu 5.1 580
2010 Dram Oyuncu 7.0 9,123
2008 Dram Oyuncu 6.4 2,433
2008 Suç Oyuncu 6.9 4,937
2008 Dram Oyuncu 7.1 1,652

Yerdeki Yıldızlar
2007 Dram Oyuncu 8.4 136,680
Dizi Altyazıları
True Detective (7,593) Shameless (3,709) Vikings (2,306) Inside No. 9 (1,787) Counterpart (1,284) The Blacklist (1,190) Shooter (1,112) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (855)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019