Giriş Kayıt
Mykola Allen

Mykola Allen


Oyuncu

Mykola Allen, oyuncu.

Zaman Yolculuğu (2006) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Savaşın Çocukları
2012 Dram Oyuncu 6.2 1,188
2009 Dram Oyuncu 7.0 1,916
2008 Dram Oyuncu 7.0 2,370

Zaman Yolculuğu
2006 Macera Oyuncu 6.1 3,320
2000 Dram Oyuncu 5.1 902
Dizi Altyazıları
Vikings (3,176) Supernatural (3,017) Arrow (2,394) The Flash (1,950) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (934) Counterpart (890) Friends (743) The Protector (727) Black Mirror (662)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018