Giriş Kayıt
Trevor Snarr

Trevor Snarr (40)


Oyuncu

Trevor Snarr, 29 Nisan 1978 Salt Lake City, Utah, ABD doğumlu oyuncu.

(2004) Napoleon Dinamit (2004), (2008) Minutemen (2008), (2017) Klinik (2017), (2014) Cloud 9 (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Nisan 1978
Doğum Yeri: Salt Lake City, Utah, ABD
Diğer Bir İsmi: Trevor Grant Snarr
Burcu: Boğa
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Klinik
2017 39 Gerilim Oyuncu 5.1 4,912
2015 37 Komedi Oyuncu 3.5 763
2015 37 Belgesel Oyuncu 5.6 39
2014 36 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,220

Babamı Kurtarmak İçin
2009 31 Aksiyon Oyuncu 5.1 2,484
2008 30 Macera Oyuncu 6.0 4,755

Napoleon Dinamit
2004 26 Komedi Oyuncu 6.9 182,359
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,914
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019