Giriş Kayıt
Asuka Shibuya

Asuka Shibuya (30)


Oyuncu

Asuka Shibuya, 13 Temmuz 1988 Japonya doğumlu oyuncu.

Kami no hidarite akuma no migite (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Temmuz 1988
Doğum Yeri: Japonya
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.62 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Oyuncu 7.7 18
2007 Oyuncu    
2006 18 Fantastik Oyuncu 5.0 112
2005 17 Animasyon Oyuncu 7.0 1,573
2004 16 Aksiyon Oyuncu 4.1 959
2004 Komedi Oyuncu 7.2 50
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,155) Black Mirror (1,754) Swamp Thing (1,709) The Big Bang Theory (1,705) Shingeki no kyojin (1,598) The 100 (1,585) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,304) Vikings (1,285)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019