Giriş Kayıt
Jørgen Storm Rosenberg

Jørgen Storm Rosenberg


Yapımcı, Oyuncu

Jørgen Storm Rosenberg, yapımcı, oyuncu.

Uno (2004), Oğullar (2006), Norske byggeklosser (2018), Sorun Yaratan Adam (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı 5.9 577
2014 Dram Yapımcı
Çeşitli
6.3 617
2012 Macera Yapımcı 5.8 1,099
2012 Komedi Yapımcı 3.5 422
2011 Aile Yapımcı 5.1 154

Varg Veum - Ölü Muhafızlar
2011 Suç Yapımcı 6.2 949

Varg Veum - Tehlike İşareti
2010 Suç Yapımcı 6.2 1,052

Kautokeino İsyanı
2008 Dram Yapımcı 6.8 2,528
2007 Aksiyon Yapımcı 5.3 884

Oğullar
2006 Dram Yapımcı 7.1 1,344

Sorun Yaratan Adam
2006 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.4 15,135
2004 Dram Yapımcı 6.9 3,787
Dizi Altyazıları
True Detective (6,414) Vikings (3,329) Shameless (2,444) Gotham (2,251) Shooter (1,903) The Umbrella Academy (1,807) Inside No. 9 (1,598) Doom Patrol (1,449) Star Trek: Discovery (1,356) The Big Bang Theory (1,152)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019