Giriş Kayıt
Philippe Leprince

Philippe Leprince


Görsel Efekt

Philippe Leprince, görsel efekt.

Özgür Duygular (2000), Roberto Succo (2001), Seviyor... Sevmiyor... (2002), Aşk İksiri (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Arabalar 3
2017 Animasyon Görsel Efekt 6.8 57,913

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 165,467

Sefiller
2012 Dram Görsel Efekt 7.6 284,135

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 685,455

Başlangıç
2010 Aksiyon Görsel Efekt 8.8 1,820,454

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Görsel Efekt 7.6 414,655

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Görsel Efekt 9.0 2,043,057

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 449,872

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 259,654

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 448,673

Aşk İksiri
2005 Dram Görsel Efekt 5.5 4,954

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Görsel Efekt 6.6 386,891

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 172,271

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.9 485,543

Seviyor... Sevmiyor...
2002 Romantik Görsel Efekt 7.2 17,701
2001 Komedi Görsel Efekt 5.6 1,924
2001 Biyografi Görsel Efekt 6.7 1,105

Özgür Duygular
2000 Dram Görsel Efekt 5.8 1,585
2000 Macera Görsel Efekt 4.8 613

Kızıl Nehirler
2000 Suç Görsel Efekt 6.9 54,093
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (158,356) Into the Badlands (2,628) The Flash (2,228) American Gods (1,890) Arrow (1,530) Vikings (1,389) The Big Bang Theory (1,310) Gotham (1,218) The Blacklist (1,177) Supernatural (1,093)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019